OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
EL MARINA DAY 2018 A PORT MASNOU
Publicada el 11/06/18
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou,

marina day
Finalitza un cap de setmana de celebracions a Port Masnou, amb jornades nàutiques i un Marina Day de gran èxit. Durant el matí de dissabte, 9 de juny, a van dur a terme diverses sortides den veler, zodiac i altres embarcacions de motor des de les instal·lacions del port. Diversos grups van poder gaudir d’aquesta popular activitat nàutica, que es va repartir en diferents torns degut a la gran quantitat de reserves realitzades.

A la Plaça d’Europa de Port Masnou, el punt neuràlgic de l’activitat, van tenir llocs diferents tallers infantils en els que es van transmetre valors de sostenibilitat i respecte pel medi ambient d’una manera dinàmica i divertida. A través d’imatges i fitxes se’ls va explicar als infants els tipus d’animals marins que habiten la costa del maresme i com n’és d’important cuidar-los i respectar-los. Port Masnou ostenta el guardó Bandera Blava per la bona gestió mediambiental del port, uns valors que procuren compartir i promoure amb persones de totes les edats.

Així doncs, durant tot el Marina Day, Port Masnou es va obrir a famílies, turistes i habitants de la localitat amb un munt d’activitats culturals, nàutiques i gastronòmiques preparades, i amb gran participació d’empreses i restaurants del port.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E