OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
El Saló Nàutic amb més oferta i en creixement posa rumb a la innovació
Publicada el 01/08/18
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, PortMasnou,


El Saló Nàutic Internacional de Barcelona deixa anar amarres i inicia la seva singladura cap a la seva 57a edició amb molt bones expectatives. Del 10 al 14 d’octubre, els molls de la Fusta i d’Espanya del Port Vell reuniran més de 275 expositors i diversos centenars d’embarcacions tant en terra com en aigua en una edició en què el certamen reafirma la seva aposta per la tecnologia i la digitalització com a elements clau per a la modernització de la indústria nàutica.

Si vols una entrada gratuïta per al Saló Nàutic sol·licita-la ara aquí amb el codi 0AD5A6A6. Les entrades gratuïtes es poden tramitar fins al 21 de setembre, a partir de llavors tindran un descompte del 50%.

SOBRE EL SALÓ NÀUTIC 2018
Organitzat per Fira de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN), el Saló Nàutic Internacional de Barcelona té previst créixer un 8% en relació a l’edició de 2017.

El bon comportament del sector, en recuperació, es veurà reflectit en la propera edició de saló, que comptarà amb més de 275 empreses i més de 700 vaixells (165, en aigua), el que convertirà a la 57a edició del certamen en una de les millors dels últims anys.

L’edició de 2018 comptarà amb un ampli programa d’activitats per fomentar la pràctica de la nàutica que, en els últims anys, s’està revelant com una destacada proposta per fer turisme. Espanya, amb 375 ports esportius i 7.880 quilòmetres de costa, és un dels països que presenta un major potencial per al desenvolupament de la nàutica.

En aquesta línia, el saló estrena nou lema, ‘Fans de la mar’, amb el qual pretén apropar la passió per la nàutica a nous públics. El director, Jordi Freixas, considera que “el Saló Nàutic de Barcelona, a més de ser el lloc idoni per fer negoci i conèixer les últimes novetats i productes, és la plataforma ideal per al foment de la nàutica”.

El certamen, que ocuparà els molls d’Espanya i de la Fusta del Port Vell, comptarà amb una gran mostra flotant, la més gran que es pot reunir a hores d’ara a tot Espanya, mentre que, en terra, s’exhibiran petites embarcacions i pneumàtiques, així com les darreres novetats en productes d’electrònica, motors, pintures, veleries, remolcs, xàrter i serveis nàutics.

Més informació: Saló Nàutic


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E