OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Feliç revetlla de Sant Pere!
Publicada el 28/06/18
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou,


Avui és nit de revetlla i el Masnou donarà pas al dia de Sant Pere amb el castell de focs.
A partir de les 21 h, la trobada serà vora el mar, a la platja d’Ocata, on sonaran havaneres i s’oferirà rom cremat. Dues hores més tard, el cel de la platja del Masnou es tornarà a il·luminar, com ho fa any rere any, amb l’espectacle pirotècnic per excel•lència, el castell de focs.

Amb aquesta entrada, s’inicia la festa major de la localitat: la Festa Major Terra, Mar i Foc 2018 que se celebra entre el 27 de juny i l’1 de juliol.

FESTA MAJOR DE SANT PERE
Aquest 2018 es tancarà el cicle de la llegenda de les tres nimfes que porten la Festa Major al Masnou dedicant la celebració al foc i coronant la nimfa que honora aquest element durant el pregó, el 27 de juny.
L’inici simbòlic de la celebració donarà el tret de sortida a totes les activitats d’aquest esdeveniment popular després que tres cercaviles encapçalades per les àmfores en què es dipositen els tres elements màgics arribin a la platja d’Ocata, escenari del pregó.
Descobreix tot el calendari d’activitats aquí

XXV TRAVESSA DEL PORT
Com a tancament de la Festa Major de Sant Pere l’1 de juliol, tindrà lloc la XXV Travessa del Port, dins del marc d’activitats esportives de primera hora de la localitat. Així doncs, a partir de les 9h, el Port Esportiu del Masnou organitza aquesta cursa popular, oberta a nedadors i esportistes de totes les edats.

Més informació


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E