OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
M. Azón i C. Martínez guanyen el Barcelona Làser Màster Championship
Publicada el 03/07/18
Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou,


Amb sis proves disputades a cada divisió, dos aquest diumenge, el Barcelona Làser Màster Championship 2018, Trofeu Tecnocasa, ha proclamat vencedors a Mònica Azón en la divisió Radial i Carlos Martínez a Estàndard.

Tots dos han dominat de manera absoluta les seves respectives flotes: Mònica ha vençut en totes i cadascuna de les sis proves, mentre que Carlos s’ha imposat en les cinc primeres i va ser “caçat” a la sortida, amb bandera negra, a la sisena, el que no li va impedir vèncer amb comoditat a la resta de la flota.

En les dues últimes proves, disputades aquest diumenge, les condicions de mar i vent que ha oscil·lat entre 8 i 6 nusos han estat excel·lents així com l’organització a càrrec del Reial Club Nàutic de Barcelona. Les regates s’han disputat en aigües del BISC (Barcelona International Sailing Center).

Làser Radial

Amb un total de 67 participants, incloses 7 noies, ha estat la flota més nombrosa. L’actual campiona europea de l’especialitat, Mònica Azón, del Club Nàutic del Masnou s’ha imposat amb autoritat guanyant les sis proves. El segon classificat ha estat l’holandès Freek de Miranda, amb un segon, un tercer i un quart llocs com a millors parcials. Tercer a la taula, el també holandès, de la categoria Grand Màster Wilmar Groenendijk que ha passat del sisè al tercer gràcies a dos excel·lents resultats en aquesta última jornada, el que va desplaçar a Xavier Boluda des de la tercera a la quarta plaça de la classificació.

En la categoria Grand Màster femení, victòria de Silvia Ravetllat, del Club Nàutic del Balís, lloc 10 de la general.

Làser Estàndard

Domini absolut del murcià Carlos Martínez i recuperació del medallista i campió del món Josele Doreste, que ha aconseguit acabar en el segon lloc, superant a Leandro Rosado que va perdre les seves opcions en ser desqualificat en les sortida de l’última prova i va acabar en el lloc tercer. Quart ha estat Antonio Roig amb un segon i un tercer com a millors parcials.

Els altres medallistes d’or presents no van trobar el seu moment: José María van der Ploeg va quedar novè amb una cambra com a millor parcial i Miquel Noguer va acabar en el lloc 14 amb 2/9 com a millors parcials.

Font: Panorama náutico


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E