OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Més de 2.800€ recaptats a la Regata Proactiva Open Arms.
Publicada el 13/02/18
Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou, Sector nàutic,


El passat cap de setmana, el 10 i 11 de febrer, es va celebrar exitosament la regata solidària de Proactiva Open Arms en aigües del Masnou, organitzada pel Club Nàutic Masnou.

Cal destacar que, en el marc de la Gala del Mundo Deportivo celebrada el passat 5 de febrer on es premien els millors esportistes de l’any, diversos esportistes d’elit es van voler sumar a la causa humanitària de la Regata Proactiva Open Arms.

Albert Costa (Tenis), Thaïs Henríquez (Natació sincronitzada), Josep Ma. Bartomeu (President del FCBarcelona), Joan Carles Navarro (Basquet), Lydia Valentín (Halterofília), Mireia Belmonte (Natació), Ona Carbonell (Natació sincronitzada), Berta Busquets (Hoquei Patins), Garbiñe Muguruza (Tenis), Toni Nadal (Ex jugador del FCB i entrenador de Rafa Nadal), Fernando Belasteguin (Pàdel), Raúl Tamudo (Ex jugador del RCD Espanyol), Gary Lineker (Ex jugador del FCB), Santi Millan (Presentador i humorista) i Rafa Nadal (Tenis) van signar samarretes de la ONG per al sorteig del diumenge 11 de febrer, que es van repartir entre els participants de la regata.

Gràcies a aquesta repercussió i a la participació de tots els usuaris i col·laboradors en aquesta iniciativa, es van recaptar més de 2.800€ que l’ONG Proactiva Open Arms destina a l’ajuda de refugiats.

Podeu consultar les classificacions de la regata aquí


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E