OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Port Masnou ESPECIAL ESTIU
Publicada el 22/06/18
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou,

SANT JOAN 2018 – 23 de juny
La nit del 23 de juny, les fogueres il·luminen els sopars amb la família o els amics, mentre es menja coca o es tiren petards. La nit més curta de l’any celebra la festa de Sant Joan i, com no podria ser d’una altra manera, el Masnou s’omplirà de fonts de llum, petards i focs d’artifici per celebrar una revetlla que servirà per escalfar els motors per a la imminent arribada de la Festa Major del municipi, que tindrà el tret de sortida només quatre dies més tard.
Aquestes dues commemoracions donaran la benvinguda a l’estiu, l’època en què el municipi bullirà ple de propostes per als masnovins i masnovines.

FESTA MAJOR DE SANT PERE
Del 27 a l’1 de juliol

Aquest 2018 es tancarà el cicle de la llegenda de les tres nimfes que porten la Festa Major al Masnou dedicant la celebració al foc i coronant la nimfa que honora aquest element durant el pregó, el 27 de juny.
L’inici simbòlic de la celebració donarà el tret de sortida a totes les activitats d’aquest esdeveniment popular després que tres cercaviles encapçalades per les àmfores en què es dipositen els tres elements màgics arribin a la platja d’Ocata, escenari del pregó.
Descobreix tot el calendari d’activitats aquí

XXV TRAVESSA DEL PORT
Com a tancament de la Festa Major de Sant Pere l’1 de juliol, tindrà lloc la XXV Travessa del Port, dins del marc d’activitats esportives de primera hora de la localitat. Així doncs, a partir de les 9h, el Port Esportiu del Masnou organitza aquesta cursa popular, oberta a nedadors i esportistes de totes les edats.

NO ET PERDIS…

NOVA EDICIÓ DEL FASCURT
Del 5 al 7 de juliol, el Festival de Curtmetratges Fascurt, organitzat per l’Associació AKONGA, assoleix la setzena edició amb novetats. Cal destacar-ne el Fascurt Kids, que oferirà, els dies previs i durant el Festival, dos tallers sobre tècniques de filmació: per als joves de 12 a 15 anys sobre l’stop-motion i, per als infants de 3 a 6 anys, sobre la pixilació. Aquest és un petit tast de la programació. Per a més informació, consulteu la pàgina web del Festival

XXII edició del festival de teatre còmic Ple de Riure
El Masnou tornarà a ser, durant uns dies, el poble més alegre de Catalunya. En concret, entre el 17 i el 21 de juliol és quan tindrà lloc la 22a edició del Ple de Riure, el Festival Internacional de Teatre Còmic. És, però, molt més que teatre. El Ple de Riure inclou espectacles d’altres arts escèniques, com el circ i la seva màgia o la música amb la força del directe.
Més informació.

ET RECOMANEM…
COMPROVACIÓ DE SEGURETAT ABANS DE SORTIR A NAVEGAR.
Descobreix si tens tot el necessari per a una òptima seguretat en el teu embarcació realitzant aquest breu test

Navegar té premi!
Port Masnou se suma, un any més, a la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET): la promoció “Navegar té premi. Amarra Gratis!”

La iniciativa està destinada als usuaris dels diferents ports adherits i ofereix una nit d’amarratge gratuïta en cada un d’ells, d’aquesta manera l’ACPET vol dinamitzar la navegació per tota la costa catalana i donar a conèixer els clubs i ports associats entre tots els seus usuaris. La promoció és vigent de l’1 d’abril al 31 de desembre de 2018.
Més informació.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E