OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
L’ACPET i BAadvocats organitzen una Jornada Jurídica per a ports esportius
Publicada el 04/04/19
Esdeveniments, Sector nàutic,


L’esdeveniment ha estat presentat pel President de l’ACPET, Albert Bertran, i ha comptat amb la presència del Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), conjuntament amb BAadvocats, van organitzar el passat dissabte al matí en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona una Jornada Jurídica per a ports esportius.

L’acte va comptar amb quatre ponències amb l’objectiu d’informar i assessorar els principals responsables dels ports esportius catalans sobre els temes jurídics i legals de principal interès per a la gestió de les entitats i el sector.

Albert Bertran, President de l’ACPET, ha estat l’encarregat de presentar la jornada, que ha comptat amb la presència del Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. La primera ponència ha tractat sobre el ‘Compilance penal’ i ha anat a càrrec de Rafael Sánchez, advocat penalista, i Jacob Jordà, consultor de GNL Compliance. En segon lloc s’ha parlat del ‘Conveni col·lectiu de ports i dàrsenes esportives’ a càrrec de l’advocat de BAadvocats, Joan Hidalgo de la Torre.

Després d’una pausa de mitja hora s’ha reprès la sessió amb la ponència ‘Procediment de renovació de concessions: aspectes fiscals i jurídics a tenir en consideració’ impartida per Alex Massaguer i Lourdes Aran de BAadvocats. Per a tancar la jornada Jaume Prats de BAadvocats ha parlat de l’estat actual de la T-0.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E