OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
AGENDA CULTURAL EL MASNOU – MES DE ABRIL
Publicada el 05/04/18
Agenda Cultural,


Des de Port Masnou volem actuar com a nexe d’unió entre els habitants de la localitat i la joia de la nostra geografia: el mediterrani.

No obstant això, a causa de la nostra política de proximitat amb el Masnou, volem ser altaveu de totes aquelles accions i activitats socials i culturals que es duen a terme des de l’Ajuntament o des de les diferents associacions i organitzacions de la localitat.

Per això, presentem una selecció de l’agenda cultural del Masnou, que podeu ampliar a la pàgina web de l’Ajuntament i altres entitats oficials.

Ricky Rubio Foundation.
El passat 26 de març, l’Ajuntament del Masnou va formalitzar el conveni de col•laboració amb Ricky Rubio Foundation, fundació que es compromet a fer una aportació de 90.000 euros a l’Ajuntament per canviar el paviment de la pista del Complex Esportiu Municipal per un de parquet.

Setmana de la Salut 2018 – del 3 al 15 d’abril.
Masnou celebra la primera edició de la Setmana de la Salut amb diferents propostes per a tota la població, per commemorar el Dia Mundial de la Salut (7 d’abril), que tenen per objectiu fomentar hàbits saludables entre la població i prevenir possibles malalties.

Presentació SOM Masnou – 6 abril
El dia 6 d’abril a partir de les 19h tindrà lloc la presentació de l’associació i el projecte Som Masnou a la Biblioteca Pública Joan Coromines. Es tracta de la primera associació per a la lluita dels drets LGTBI al Masnou.

XIII Caminada dels Tres Pobles
El proper diumenge 15 d’abril, a partir de les 9h tindrà lloc la XIII edició de la Caminada dels Tres Pobles, amb un recorregut d’aproximadament 10 quilòmetres. Promoguda pels municipis del Masnou, Alella i Teià, per fomentar una nova cultura de trobada entre els vilatans i les vilatanes d’aquestes localitats.

Festes de Primavera del Masnou Alt – 15 abril
El 15 d’abril, a partir de les 12h s’inicien la tradicional festa familiar del Masnou Alt, amb diferents activitats veïnals, culturals i d’oci i actuacions de: flamenc, balls moderns, tai-txi, country, sardanes i animació infantil. Al llarg de la jornada, també tindrà lloc la campanya de donació de sang.

Mercat d’Intercanvi de Primavera – del 21 al 28 d’abril
El Mercat d’Intercanvi és una eina per reduir i prevenir la generació de residus, a més de fomentar la solidaritat i crear un espai de trobada entre els ciutadans. Es podrà intercanviar roba de qualsevol temporada, bosses i sabates noves o semi-noves, joguines amb totes les seves peces, llibres, CD i DVD, roba de la llar en excel·lent estat.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E