OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
AGENDA ESTIU 2019 – EL MASNOU
Publicada el 25/06/19
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou,


Festa Major de Sant Pere
Del 27 al 30 de juny se celebra la festa major de El Masnou: la Festa Major de Sant Pere. Tal i com ens comunica el Sr. Jaume Oliveres, alcalde del municipi:
“La Festa Major d’enguany ens arriba carregada d’activitats i actuacions que ompliran els nostres carrers. Tornen els elements que caracteritzen la nostra festa d’aquests darrers anys: la terra, el mar i el foc…, i hi haurà alguna novetat. Un programa en què també les entitats de la vila participen de manera directa omplint la festa. Un programa pensat per a infants, joves i grans.”

Entre d’altres activitats, durant aquesta festivitat podrem trobar una fira d’atraccions i trenet, varies fires d’artesania, l’itinerari gastronòmic “de tapes pel Masnou”, concerts i concursos… i molt més. Destaquem la ja tradicional Travessa al Port Masnou que tindrà lloc el diumenge 30 de juny i celebra la seva XXVI edició.
Descobreix tot el programa i més informació aquí.

17ª EDICIÓ FASCURT
També recordem que del 4 al 6 de juliol tindrà lloc el XVII Festival de Curtmetratges del Masnou (FASCURT), amb més de 800 curts inscrits, dels quals 30 han estat seleccionats per participar a concurs a les seccions de Ficció, Animació i Undercurt. La fita tindrà lloc, com sempre, a la platja d’Ocata del Masnou, del 4 al 6 de Juliol, organitzada per l’entitat cultural AKONGA i amb el suport de l’Ajuntament del Masnou.

Coneix aquí tot el programa de FASCURT

XXIII FESTIVAL PLE DE RIURE
Del 23-27 juliol se celebra el XXIII Festival de teatre còmic del Masnou Ple de Riure. El Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure és un esdeveniment que no només ocupa els carrers, les places i les platges de la vila, sinó que és una experiència que es viu intensament per passar a formar part dels moments més recordats de cada estiu.

Ja són més de vint edicions d’una convocatòria que busca enriquir els estius del Masnou i el Maresme amb propostes culturals que ampliïn els horitzons de la realitat gràcies a la imaginació i la fantasia del teatre còmic. Artistes d’arreu han instal·lat durant unes hores el seu particular món per convidar-nos a conèixer innumerables possibilitats d’emocionar-nos a través del riure. Properament tota la informació de la programació del Ple de Riure 2019.

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE TURISME DEL MARESME DE L’ANY 2019. #estiualmaresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa el Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme de l’any 2019. El concurs, que arriba a la segona edició, és de caràcter gratuït i està dirigit al públic en general. Hi poden participar persones aficionades o professionals, sempre que siguin majors d’edat.

Es tracta d’una acció promocional que el Consorci repeteix, després d’una primera edició amb èxit de participació. Té l’objectiu de donar a conèixer els millors racons de la comarca al llarg de les diferents estacions de l’any, atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia i paisatges, entre altres.
Més informació.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E