OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Un any més, el Port Masnou renova el Distintiu de Turisme Sostenible Biosphere
Publicada el 10/05/22
Valors,

El dijous 5 el maig, va tenir lloc la Jornada de la Sostenibilitat que es va celebrar a la població de Santa Susanna,
organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Susanna.

El distintiu que reconeix el compromís en el desenvolupament del turisme sostenible i responsable amb el nostre planeta i societat.
Una marca de confiança a nivell mundial que acredita la seva aposta per les pràctiques sostenibles i permet millorar el seu posicionament en relació amb el turisme sostenible. El programa el coordina la Diputació de Barcelona juntament amb la Cambra de Comerç, mentre que al Maresme el Consorci actua com a gestor comarcal.

El Port Masnou junt amb 9 empreses de la població d’El Masnou han rebut el distintiu enguany, dins dels 95 distintius que han estat atorgats a empreses i serveis de la comarca del Maresme

Agraïm a tot el nostre equip, col·laboradors, empreses i persones que formen Port Masnou,
haver renovat un altre any la distinció Biosphere, com a segell de compromís, responsabilitat i respecte pel nostre entorn.

 

distintivo de Turismo Sostenible Biosphere

Joaquim Arnó, President del Consorci entregant el distintiu de Biosphere a Laia Mercadé de Port Masnou,  acompanyada per l´Abigail Garrido, Diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona.

 

Més Informació


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E