OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
AVÍS SENYALITZACIÓ DE LA BOCANA
Publicada el 28/03/22
PortMasnou,

Benvolguts usuaris,

Us informem que, després d’una primera batimetria amb mitjans propis, s’ha pogut abalisar amb boies grogues el límit dels bancs de sorra i s’ha fondejat una boia verda (Marca lateral estribord) a la meitat de la bocana, que indiquen les zones amb més calat.

Per tant, la derrota a seguir per evitar els bancs de sorra és passant, entre las boies grogues y contra el moll d’abric de ponent (far vermell).

Propers a les boies grogues, trobarem sondes de  3 m que augmentaran fins els 3,5-3,8 m a meitat del canal.

La boia verda, que es troba fondejada al mig del canal, és una marca lateral estribord, per la qual cosa a la sortida la deixarem pel costat de babord i per estribord en el cas d’entrada a port.

Adjuntem plànol i fotografies de l’abalisament provisional.

Els bancs de sorra poden tenir encara una mica de moviment, per la qual cosa recomanem que se surti  extremant les precaucions.

Per una altra banda, s’han iniciat les tasques de dragatge amb la pròpia draga del Port. Us demanem que li doneu el resguard necessari per no interferir en les seves tasques.

Seguim a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment al respecte.
Atentament,

La direcció del Port

 


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E