OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
BUTLLETÍ DE MAIG – PORT MASNOU
Publicada el 09/05/18
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou,


Presentem el butlletí de notícies i novetats de Port Masnou d’aquest mes de maig, un resum que reuneix les activitats realitzades i pendents a la localitat, així com dates clau i altres dades d’interès.

AGENDA
Fira Comercial i Gastronòmica al Masnou
Aquests 4, 5 i 6 de maig ha tingut lloc la Fira Comercial i Gastronòmica al Masnou organitzada per l’ Ajuntament amb la col·laboració de la Federació del Comerç amb el principal objectiu de promocionar i fomentar el comerç de proximitat.

El 4 de maig, la Fira va encendre els motors, però la inauguració oficial va tenir lloc el migdia del dissabte dia 5. L’acte va comptar amb la presència de Martí Pujol, vicepresident tercer i president delegat de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports, que va estar acompanyat per l’alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, així com per diversos càrrecs electes del consistori. MÉS INFORMACIÓ.

Finn World Masters Championship
Del 18 al 25 de maig, el Club Nàutic El Balís celebrarà el Finn World Masters Championship, tancant amb un nombre de 350 participants de 32 països.
L’esdeveniment a Sant Andreu de Llavaneres, un dels millors de la temporada, comptarà amb medallistes olímpics, campions del Món i campions de la European Finn Gold Cup inclosos els campions del Finn World championship.

Es tracta de la segona reunió més gran de la història del Món Masters després de la organitzada el 2016 a Torbole (Itàlia), que va comptar amb 355 participants i va acabar amb la victòria del patró espanyol Rafa Trujillo.
MÉS INFORMACIÓ

45 Trofeu de vela Conde de Godó
Del 24 al 27 de maig tindrà lloc una de les competicions nàutiques més prestigioses del calendari nacional: la 45ª edició del Trofeu de vela Conde Godó, que convoca a les classes de creuer ORC i de monotip J70 i J80.

Aquest any el prestigiós Godó de vela tindrà un segon acte, per commemorar els 45 anys del trofeu. Així, se celebrarà el Trofeu Godó Especial 45º Aniversari, una nova regata que unirà la capital catalana amb Sant-Tropez, a l’atractiva Costa Blava. El Reial Club Nàutic de Barcelona donarà la sortida d’aquesta travessa de 230 milles nàutiques (426 quilòmetres) el 7 de juny, amb l’objectiu que la flota participant pugui disputar després la famosa Rolex Giraglia, que té lloc a Saint-Tropez del 10 al 12 de juny, sota l’organització del Yacht Club Italià.
MÉS INFORMACIÓ

RESERVA’T LA DATA: 9 DE JUNY
S’apropa el Marina Day 2018. El 9 de juny se celebra el dia dels Ports Esportius. A causa del bon acolliment de la passada edició aquest any s’han unit a la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) multitud de ports de tota la geografia espanyola, com Port Masnou, amb la intenció d’apropar-los al ciutadà. Durant tot el dia s’organitzaran multitud d’activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d’oci i d’altres àmbits destinades a tota la família.

Més endavant us informarem de les activitats que Port Masnou te preparades per aquesta data tan especial.

BANDERA BLAVA 2018
Port Masnou rep, un any més, el prestigiós guardó Bandera Blava que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal•lacions i la prestació òptima dels serveis. Així com la informació i l’educació ambiental que ofereix el port. MÉS INFORMACIÓ.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E