OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Bones expectatives per a la propera Euro Laser Masters Cup 2019
Publicada el 31/01/19
Agenda Nàutica, PortMasnou, Regates,

Euro Laser Masters Cup 2019

A dos mesos de l’inici de l’Euro Laser Masters Cup 2019 – XIII Trofeu Calella Palafrugell –Memorial ‘Pitus’ Jiménez, més de mig centenar de laseristes s’han inscrit a Euro Laser Masters, el que confirma les bones expectatives de participació, consolidant-se, 1 any més, com la regata de referència europea del Laser Màster.

El proper 4 d’abril s’obrirà de nou aquesta competició, que reuneix els més destacats laseristes, tant europeus com molts vinguts d’altres continents, per gaudir en companyia dels seus amics esportistes amb aquesta prova que es disputa en el marc de la bonica badia de Calella de Palafrugell.

Segons els organitzadors d’aquesta regata, aquest any el ritme d’inscripcions és molt destacat. A només un mes des que s’obrís el termini d’inscripcions, a dia d’avui hi ha més de cinquanta inscrits, el que corrobora que aquest any pot ser molt important la participació, superant de nou el centenar de regatistes

Molts inscrits són assidus participants d’aquesta prova, una regata carismàtica de la primavera del Laser internacional. Entre els inscrits hi ha el Great Grand Màster, l’alemany Michael Nissen, que ha estat el primer a inaugurar la llista d’inscrits, i és un fidel participant de la prova de Calella de Palafrugell des de fa molts anys.

També, com a número 2 de la llista, està un altre assidu, el francès Jean-Pierre Vogstenperger, així com Gerard de Roffignac, o la fèmina Isabelle Arnoux, els anglesos Michael Hicks i Alan Davis o l’argentí Juan Garcia del Club Regates La Plata.

Entre els regatistes espanyols cal destacar les inscripcions d’Asunción Fernández, del RCN Madrid, dels seus companys de club Javier Echavarri i David Peralta, l’andalusa Victoria Merelo del CN ​​Marítim de Benalmadena, juntament amb Alejandro Peguero i Felix Baratech Gutierrez, del mateix club, el basc Txema García, del RCN Sant Sebastià, Michel Majon del CN ​​Altea o el Cartagena Chencho Ortega del CN ​​Portman.

Per descomptat la inscripció de màsters catalans i locals és molt destacada. La flota procedent del CN ​​el Masnou, amb Mònica Azón, Carlos Jané, Miguel Noguer, Ignasi Martorell, del CN ​​Vilassar Juan Grau Cases, Alberto Anglada, Alfredo Vazquez del CN ​​Betulo o del CN ​​el Balís amb Xavier Boluda.

Entre els ‘locals’ estan Pep Campi, Miquel Álvarez, Toni Roig, Josep Ferrés, Pere Jimenez, tots del CV Calella, organitzador de la prova o de Jose Luis Doreste del CN ​​Port d’Aro.

El màster del Club Vela Calella és un exemple d’èxit en com una regata pot convertir-se en un referent en l’esport destinat als esportistes màster, que cada vegada és més dinàmic i nombrós. Aquesta prova europea del Laser, organitzada pel Club Vela Calella, s’ha convertit en una de les més emblemàtiques de la classe Laser a nivell internacional, sent una de les sèries amb més participació, amb regatistes procedents de tot Europa.

 

Tags: regata,

PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E