OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
EL CN SANT FELIU DE GUÍXOLS ÉS EL PRIMER PORT A INSTAL·LAR BIOHUTS
Publicada el 09/12/21
PortMasnou,

Los Biohuts és un projecte que pretén portar l’hàbitat artificial adaptat als ports perquè aquests puguin proporcionar les funcions clau dels hàbitats de cria per als peixos alevins: refugi, protecció enfront de depredadors i recurs alimentari.

Un pioner projecte dirigit per l’empresa francesa Ecocean amb un gran acolliment a França i Dinamarca. Actualment Ecocean té més de 4.000 Biohuts instal·lats a Europa.

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols serà el primer port de l’estat espanyol a incorporar 15 hàbitats artificials Biohut, sota els pantalans per a donar refugi a les espècies de peixos alevins i protegir-les dels depredadors fins que augmentin de talla.

Maribel Vela, gerent del CNSFG, afirma que “el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols sempre aposta per accions que permetin millorar la qualitat ambiental del port. Amb l’entrada al projecte Biohut perseguim un triple objectiu: regenerar la vida marina en el port, fer un estudi científic de la seva evolució i involucrar als nens de la comarca en el projecte perquè agafin consciència ambiental marina ”.

Un gran iniciativa compromesa amb el medi ambient i la societat, avalada per l’experiència d’altres ports esportius a Europa, a la qual li seguiran altres ports i clubs nàutics del nostre litoral.

Més informació:

https://www.acpet.es/port-news-acpet/el-cn-sant-feliu-de-guixols-el-primer-puerto-de-espana-que-instalara-biohuts-para-proteger-los-peces-alevines-de-los-depredadores/

https://www.ecocean.fr/home/

 


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E