OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
¿COM SERÀ EL MARINA DAY A PORT MASNOU?
Publicada el 31/05/18
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou, Restaurants,

marina day port masnou

D’aquí una setmana, tindrà lloc una jornada emblemàtica per a tots els ports esportius. El dia 9 de juny se celebra el Marina Day 2018 amb la intenció de demostrar que els ports esportius estan oberts a tothom.

Port Masnou centrarà la seva activitat principal al matí. Amb la intenció d’apropar-nos als ciutadans, hem organitzat multitud d’activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d’oci i altres àmbits, destinades a tota la família.

De 10h a 14h vine a gaudir d’activitats nàutiques, sortides en veler, en zodiac i altres embarcacions de motor. És l’oportunitat perfecte per visitar la costa del maresme i veure el Masnou des de l’interior del mar. També podràs realitzar batejos de mar amb raquers de 11h a 14h i venir a visitar l’espectacular piscina exterior del Club Nàutic Masnou.

A més, per tal de transmetre els valors sostenibles i de respecte pel medi ambient que sustenta el port i el fa mereixedor del distintiu Bandera Blava, hem preparat diversos tallers nàutics i mediambientals per a infants durant tot el matí.

Surt a navegar gratis durant el Marina Day realitzant la reserva prèvia a:
portmasnou@portmasnou.es

Podreu finalitzar la jornada d’activitats degustant un deliciós menú a una de les terrasses del port: els restaurants de Port Masnou tenen preparades ofertes especials per al Marina Day.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E