OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
COMPROMÍS SOCIAL I SOSTENIBLE
Publicada el 29/11/21
PortMasnou, Valors,

port-masnou-savetheproject

Port Masnou compromès des de sempre amb els projectes d’índole mediambiental , com l’Associació Savetheprojectl’objectiu de la qual és fomentar la proactivitat de la neteja i protecció del nostre entorn marí.
Aquest mes de novembre Port Masnou va col·laborar a la jornada de recollida d’escombraries que va organitzar l’associació, en col·laboració amb el CN El Masnou, i diferents voluntaris.
Més de 150 Kg. entre plàstics, vidres i infinitat de residus van ser retirats de les platges i roques deixant els espais nets i segurs per a tots.
Una gran feina i compromís amb el medi ambient de savetheproject i de totes les persones, famílies i nens que fan del nostre entorn un espai millor.Canvi d’il·luminació

Port Masnou realitza de manera periòdica inversions i millores a les infraestructures del port, que inclouen actualitzacions per a utilitzar
les últimes innovacions tecnològiques, com per exemple la renovació de la il·luminació a led.
La il·luminació antiga de Port Masnou s’està actualitzant amb noves lluminàries de led.
Una nova instal·lació que millora l’eficiència energètica, reduint així la despesa energètica, a més d’aportar una renovada imatge i disseny a l’usuari.
Un pla de millores que se suma al Certificat de “Garantia d’Origen” atorgat per l’elèctrica EDP que certifica que el 100% del subministrament de l’any passat, procedeix exclusivament de fonts d’energia renovables.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E