OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Descobreix El Masnou – Activitats de Turisme i Patrimoni
Publicada el 24/01/19
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou,


Properes activitats

Visita a la Mina d’Aigua
Pl. d’Ocata, s/n
Segon diumenge de mes, a les 11 h: 13 de gener, 10 de febrer i 10 de març.
Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d’aigua Cresta i Malet, que formen part d’un laberint de galeries de 27 quilòmetres.
El tram de mines que es pot visitar actualment, uns 40 metres lineals, es va adequar l’any 1999 gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l’Ajuntament del Masnou.

Visita guiada a l’exposició “Obres obertes. L’art en moviment 1955-1975”
La Pedrera, pg. de Gràcia, 92 (Barcelona)
Dissabte 26 de gener, a les 17 h.
Visita a l’exposició sobre art cinètic de la Pedrera, que comptarà amb l’assistència de Jordi Pericot i Canaleta.
L’Espai d’Art Cinètic Jordi Pericot del Masnou ha cedit dues de les peces de la seva col·lecció permanent a l’exposició “Obres obertes. L’art en moviment, 1955-1975”, que es pot visitar a la Pedrera de Barcelona fins al 27 de gener. La mostra, que és probablement la més rellevant que s’ha fet a Catalunya sobre el cinetisme internacional, reuneix una àmplia i acurada selecció d’obres de 37 artistes internacionals que busquen una transformació profunda del rol de l’espectador a través de la participació i la interacció amb l’obra d’art. El cinetisme o l’art del moviment és una de les últimes avantguardes artístiques del segle XX.
Aquesta és la segona visita guiada a l’exposició i es farà just abans que s’acabi la mostra.

Inauguració de l’exposició “Viacrucis en 50 estacions”
Casa de Cultura, pg. de Prat de la Riba, 16
Divendres 25 de gener, a les 19 h.
Exposició de dibuixos del caricaturista i publicista francès Bernard Aldebert sobre els camps d’extermini nazis, on va estar internat des del 15 de novembre de 1943 fins a l’abril del 1945, quan es va produir l’alliberament dels camps d’extermini de Mauthausen i camps satèl•lits Gusen 1 i Gusen 2.
Exposició que coincideix amb el Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, el dia 27 de gener.
Ha estat produïda per l’entitat La Garriga Secreta, amb la col•laboració de l’Amical de Mauthausen.
Es podrà visitar fins al dia 24 de març.

Itinerari “El Masnou, terra de mar”
Pl. de l’Església, s/n
Quart diumenge de mes, a les 11 h: 27 de gener, 24 de febrer i 24 de març.
Us convidem a una emocionant i enriquidora passejada pels carrers, edificis i racons més sorprenents de la vila del Masnou.
La passejada comença a la plaça de l’Església i finalitza al parc del Llac (gener, març, maig, juliol, setembre i novembre) o a Cal Ros de les Cabres (febrer, abril, juny, agost, octubre i desembre), alternant cada mes.

Itinerari “El modernista desconegut: l’arquitecte Bonaventura Bassegoda i Amigó”
Escola Ocata, pg. de Romà Fabra, 3
Diumenge 17 de febrer, a les 11 h.
Us convidem a conèixer la trajectòria personal i professional d’un dels arquitectes més importants del modernisme al Masnou i a Catalunya. Descobrireu alguns dels edificis més emblemàtics que va projectar, com el Casino o l’Escola Ocata, així com d’altres que no són tan coneguts, com casa seva i habitatges privats.

“Tasta el Masnou”, degustació de productes locals
Casa de Cultura, pg. de Prat de la Riba, 16
Diumenge 17 de març, a les 12.30 h.
Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella. Un sommelier expert conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d’aquesta experiència. Preu: 7 €.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E