OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
El Club Nàutic del Masnou presenta la jornada « UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS »
Publicada el 14/08/18
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou,

El proper dissabte 1 de setembre el Club Nàutic del Masnou i Vértice Cinema duran a terme a les instal·lacions del Club Nàutic del Masnou un esdeveniment en el marc de l’estrena de la producció britànica UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS que constarà d’una regata matutina i la preestrena de la pel·lícula al vespre.

Al matí, a la regata de Vela organitzada pel Club estan convocades més de 200 embarcacions, i a la tarda, abans de la preestrena, està prevista la realització d’un photocall al qual seran convidades importants personalitats del món artístic, social i esportiu, per passar finalment a la projecció del film en un entorn incomparable.

Regata “UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS”
El Club Nàutic del Masnou, d’acord amb el que disposa la Regla 89 del RRV de la World Sailing, es complau a anunciar i organitzar la celebració de la Regata ” UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS” al Club Nàutic el Masnou per a embarcacions de Creuer sota el Sistema de Mesura RI. Les proves tindran lloc els dies 1 i 2 de setembre del 2018, en aigües properes al Masnou. Vegi l’anunci de regata aquí.

Pel·lícula “UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS”
El guanyador del premi Oscar per La Teoría del Todo, James Marsh s’embarca de nou una història real amb UN UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS, la protagonitzada per l’aficionat Donald Crowhurst, a qui dóna vida al film el també multipremiat Colin Firth (Kingsman: Servei secret, El discurs del rei, un home solter).

UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS està basada en la història real del viatge emprès per Donald Crowhurst el 31 d’octubre de 1968 i del qual aquest any se celebra el 50 aniversari. La preestrena serà l’1 de setembre a les 21,15 hores al club.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E