OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
El relat de la celebració de la Festa de la Verge del Carme 2019
Publicada el 16/07/19
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou,


El passat dissabte 13 de juliol es va celebrar la Festa de la Verge del Carme 2019 a El Masnou, organitzada pel Port Esportiu del Masnou i la Confraria de pescadors Verge del Carme Montgat-El Masnou-Premià, i amb la col•laboració de l’Ajuntament del Masnou i diversos locals comercials del Port.

A les 18:00, la Verge del Carme va ser beneïda a la Casa Benèfica del Masnou pel capellà del poble, mossèn Yago Gallo. Un cop van acabar, els pescadors de la confraria del Masnou, Montgat i Premià la van baixar fins al Port del Masnou on van fer la processó per terra, per davant de tots les locals fins a la dàrsena pesquera. Un cop allà, la van pujar a l’embarcació de pesca Xeitosa i, juntament amb una cinquantena d’embarcacions del port i tota la gent que es poder unir, van fer la processó per mar fins a Montgat. De tornada a El Masnou, les embarcacions van recórrer tota la façana del poble. Finalment, van entrar a Port cap a les 20:30 aproximadament.

Un cop amarrades les embarcacions, es va celebrar un sopar a la dàrsena pesquera on van participar 380 persones. Entaulades, varen menjar a la brasa, pollastre, botifarres i llagostins cuits, entre d’altres. Hi va haver música i beguda i un ambient molt agradable, en una jornada que fa finalitzar amb rom cremat i un grup de cantaires de Montgat que van entonar diverses cançons populars.

El pollastre que va sobrar, unes 150 peces, es varen donar a la Casa Benèfica del Masnou, que compta amb una residència per a la gent gran i sempre agraeix les donacions que es puguin fer.

Ens veiem l’any que ve per repetir aquesta magnífica celebració!


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E