OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Els Reis Mags visiten el Masnou i reparteixen els regals
Publicada el 08/01/19
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou,

La tarda més esperada de l’any, la del 5 de gener, va tenir els Reis Mags com a protagonistes. Van arribar en vaixell  a El Masnou i, al Port Esportiu, els van rebre un munt de nens i nenes i les seves famílies, així com també les autoritats municipals.

Després de donar-los la benvinguda, l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, van cedir la paraula al rei Gaspar qui va dir que estaven veritablement il·lusionats de tornar a veure a tots els masnovins i masnovines “i que ens pugueu acompanyar durant el recorregut per aquest poble que ens agrada tant”.  El rei ros va explicar als allí presents que havien vingut carregats de regals, però també de felicitat. En aquest sentit, va dir que “tot i que aquesta nit rebreu molts regals que us fan molta il·lusió, la vostra felicitat va més enllà de totes aquestes joguines. La felicitat és dins vostre, dins cadascú de nosaltres, i ens agradaria poder-ne repartir una mica, per a vosaltres i per a les vostres famílies. Una felicitat que duri tot l’any, fins que ens tornem a veure l’any vinent!”

A continuació es va donar el tret de sortida a la Cavalcada, que va recórrer els carrers del Masnou i que va comptar amb la participació de diverses carrosses preparades per la Comissió de Festes i les entitats. La Cavalcada va cloure prop de les 23 h, als Jardins de Països Catalans.

Després de repartir tots els regals als nens i nenes i abans de tornar a casa, els Reis van fer, el 6 de gener, una parada a la Casa Benèfica per deixar regals a les persones que hi resideixen. Dies abans, els patges reials havien treballat de valent, rebent les cartes dels infants al carrer d’Almeria i a l’Espai Escènic Ca n’Humet.

Font: Ajuntament de El Masnou


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E