OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Ens acomiadem de l’estiu per donar la benvinguda a una nova etapa #EspecialEstiu
Publicada el 29/08/18
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, El Masnou, PortMasnou,

Ens acomiadem dels mesos d’estiu per donar la benvinguda al setembre. L’inici d’una nova etapa que requereix aturar-se i assimilar tot allò que t’ha portat l’estiu. Atura’t a Port Masnou per tornar a avançar amb més força.

Descobreix amb un clic el que t’ha portat Port Masnou aquest estiu:

El compromís de Port Masnou amb el medi ambient
Concurs fotogràfic #EstiualMasnou2018
L’eclipsi de Lluna més llarg del segle
Caps de setmana d’esport, cultura i patrimoni
XXII Festival de teatre còmic del Masnou “Ple de Riure”
Una nova edició del Festival de Curtmetratges Fascurt
El Barcelona Làser Màster Championship
La Festa major de Sant Pere
6ª Cursa popular LaSansi

Apunta’t el que vindrà aquest setembre a la teva agenda:

Regata “Un océano entre nosotros” // 1 i 2 de setembre

Vértice Cinema i Club Nàutic del Masnou organitzen l’1 de setembre un esdeveniment que constarà d’una regata i la pre-estrena del film Un océano entre nosotros, que arriba als cinemes el 7 de setembre.
Ubicació: C.N.Masnou
Més informació de la regata

Setmana de la Vela Catalana // 8 i 9 de setembre
Els pròxims 8 i 9 de setembre de 2018 la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic Hospitalet – Vandellós organitzaran la 31a edició de la Setmana Catalana de Vela – Trofeu Gran Premi Generalitat de Catalunya.
Més informació

YACHTING FESTIVAL CANNES // 11 – 16 de setembre
Expositors i visitants es reuneixen en dos dels ports excepcionals de la Riviera francesa:
Le Vieux Port i Le Port Cant, entre l’11 i el 16 de setembre.

Concurs fotogràfic #EstiualMasnou2018
Fins el 21 de setembre té lloc el concurs per seleccionar les millors fotografies que representin les vacances i l’estiu al Masnou: el municipi, l’estil de vida, activitats i experiències estiuenques…

Per participar-hi, només cal pujar imatges amb aquesta temàtica i amb l’etiqueta #EstiualMasnou2018 a la xarxa social Instagram abans de les 14 h del 14 de setembre.
Es poden consultar les Bases del Concurs #EstiualMasnou 2018.

El premi a la millor imatge consisteix en un àpat per a dues persones al restaurant Tresmacarrons del Masnou. Cada setmana hi haurà tres fotografies finalistes, de tres autors diferents, que s’escolliran per votació popular a Instagram. És a dir, seran finalistes aquelles que hagin aconseguit més “M’agrada” entre les 00 h de dilluns i les 23.59 h de diumenge de cada setmana.

Les fotografies finalistes s’anunciaran el dimarts següent al compte d’Instagram @elmasnou.cat. D’entre les 21 que resultin seleccionades, un cop es tanqui el concurs al setembre, un jurat n’escollirà la guanyadora.

El jurat valorarà la representativitat del municipi, l’originalitat, l’estètica i la qualitat de la imatge. El veredicte es farà públic el 21 de setembre. El jurat estarà format per un representant de la Regidoria de Turisme, un representant del Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament i dos fotògrafs experts del municipi.

Port Masnou compartirà al seu Instagram totes les imatges que hi participin i tinguin com a temàtica el port i les seves instal·lacions i serveis. Etiqueta’ns a @portmasnou

Molta sort a tots!

Tags: agenda,

PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E