OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Festival de teatre còmic a Masnou: Ple de Riure
Publicada el 24/07/19
Activitats, Agenda Cultural, El Masnou,

Amb la platja i les places del poble com a escenaris principals, el Festival Ple de Riure convida els espectadors a descobrir innombrables possibilitats d’emocionar-se a través del riure del 23 al 27 de juliol. Totes les propostes artístiques són gratuïtes i hi ha per a tots els públics.

El plat fort del Festival arribarà el dissabte 27 de juliol. Els protagonistes de la nit seran l’humor, la música, el circ i els focs artificials a la platja d’Ocata. La nit la iniciarà la Sidral Brass Band: cabaret, surrealisme, circ, acció i coreografies excitants ens faran viure una experiència inoblidable.

Després, tindrà lloc la poètica proposta de la companyia francesa Cirque Rouages amb l’espectacle Sodade, en el qual es podran observar quatre cossos gronxant en un cable sense fi.
La nit seguirà amb el tradicional espectacle piromusical Dicharafuego de la Companyia del Foc, en què la barreja de la pirotècnica i la música tindran màgia. I per tancar el Festival, el concert de cloenda del Ple de Riure, amb la sensibilitat, ironia i la veu pròpia de Quimi Portet.

Divendres 26 a la nit, actuaran dues de les companyies de clowns més consolidades, conegudes i referents en el gènere. Veus que no veus, de Pepa Plana, presentarà la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. I després, l’humor, el gamberrisme, la tendresa, l’emoció i la capacitat de no deixar indiferent a ningú amb l’espectacle Rhum de Rhum & Cia., Guanyador del Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ.
Una altra companyia internacional que aterrarà al Ple de riure serà la The Primitives amb Three of a kind (Bèlgica), un espectacle de carrer en estat pur, en què el públic es convertirà l’autèntic protagonista.

Durant els dies del Festival, també es podrà veure el circ i teatre ple d’humor de Set-up, de Los Barlou; We-Ding, de la companyia Los Moñekos; l’espectacle itinerant Empremtes, de Pau Palacios, i la Sidral Brass Band representarà l’espectacle Clap!

A més, com a novetat, en aquesta edició hi haurà El Punt del Riure, un espai dinamitzat per l’artista Trenatroman, on hi haurà tota la informació relativa al Festival Ple de Riure abans de cada espectacle. I també, abans dels espectacles de tarda, la il·lustradora Laia Sondang farà un taller de maquillatge per a tots els nens que es vulguin maquillar.

El Festival Ple de Riure té lloc en un entorn únic: la vila de Masnou i la seva gran platja d’Ocata. Les places i carrers del poble acullen els espectacles diürns, mentre que el mar, la sorra i les estrelles són l’escenari de les activitats de nit, moment dels espectacles a peu de sorra i espectacles en un escenari privilegiat.

Descarrega’t el programa Ple de Riure


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E