OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou 2019
Publicada el 03/05/19
Agenda Cultural, Esdeveniments, PortMasnou,

La Fira comercial i gastronòmica del Masnou arriba enguany a la 20a edició amb una programació plena d’activitats. Obrirà les portes a Port Masnou aquest divendres, 3 de maig, a les 19 hores, i s’allargarà fins al vespre del diumenge.

Des de l’any 2013 se celebra al port esportiu del Masnou, un lloc idoni per gaudir d’un passeig tranquil a la vora del mar i on assaborir la gastronomia local i els vins de la DO Alella.

Participaran més d’una quarantena d’expositors comercials i gastronòmics, hi haurà degustacions –també de cerveses artesanes i vi DO Alella–, actuacions, espectacles infantils i per a tots els públics, activitats culturals, tallers… Fins i tot es podrà participar en sortides a la mar per gentilesa del Club Nàutic. És una molt bona ocasió per fer compres als comerços i empreses de serveis locals de la població i per descobrir parades de productes artesans del Maresme.

Una de les novetats d’enguany és la redistribució dels espais. La fira ocuparà una zona més àmplia, però es millorarà la continuïtat entre les diferents zones, que estaran més interrelacionades per tal de millorar l’experiència dels i les visitants. Per exemple, enguany l’escenari principal estarà situat més a prop de la zona de tast i de l’espai gastronòmic.

Aquest esdeveniment es dirigeix principalment al públic familiar i a aquelles persones amants de la bona gastronomia que en volen gaudir amb l’arribada del bon temps a prop del mar.

PROGRAMACIÓ

Per a tots els assistents, al llarg d’aquests tres dies es programen activitats complementàries que dinamitzen la fira. Divendres, la fira s’obre a les 19h i contarà amb varis concerts fins al seu tancament.

Dissabte es faran activitats durant tot el dia. Tant al matí com a la tarda, es fan degustacions, tasts de vins, tallers de cuina, espectacles infantils i tallers de treballs manuals dirigits als més petits de la casa. Dissabte a la tarda, com ja és habitual, té lloc una desfilada de moda en la qual els establiments locals de roba ofereixen una mostra dels seus productes, des de vestits fins a calçat i complements. Aquesta ha esdevingut una de les activitats amb més afluència de públic.

Arribada la nit, la fira esdevé un escenari molt agradable per gaudir de la bona gastronomia del Maresme, maridada amb els vins de la DO Alella i acompanyats de música en directe. Després d’un bon àpat, la Fira es transforma en una festa amb una interessant programació de concerts nocturns.

Diumenge seguim amb la celebració amb batejos amb el Club Nàutic el Masnou, espectables i activitats culturals i d’oci. Durant les tres jornades, l’espai gastronòmic seguirà oferint la millor gastronomia del Maresme.

Vegeu aquí el programa


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E