OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Gran èxit d’assistència a la Preestrena del film “UN OCÉANO ENTRE NOSOTROS”
Publicada el 04/09/18
Agenda Cultural, El Masnou, PortMasnou, Regates,


Gairebé 400 persones van omplir el solàrium del Club Nàutic del Masnou per presenciar la preestrena a nivell nacional del film “Un océano entre nosotros”, una producció britànica protagonitzada pels actors internacionals Colin Firth i Rachel Weisz.

Aquest esdeveniment va ser possible gràcies a la productora i distribuïdora Vértice 360 Cine que va confiar en el Club Nàutic Masnou com a marc d’aquest esdeveniment exclusiu, i a l’Ajuntament del Masnou, Angel Schlesser, Helly Hansen, Micblau piscines, Ocean 52, Port del Masnou, Restaurant “el nàutic” i Stay Nautica.

Els actes van començar pel matí amb la celebració d’una regata nàutica de la classe Creuers a la Base Nàutica del Club Nàutic Masnou que va comptar amb la participació de 18 embarcacions.

Ja a la nit, la Seu Social del Club va acollir a tots els convidats de la preestrena amb un còctel de benvinguda ofert pel restaurant “el nàutic”, i amb un Photocall pel que van passar artistes com el Sr. Antonio Lara (doblador de l’actor Colin Firth i soci del Club) acompanyat de la seva familia, les actrius Jana Pérez, Mònica Pérez i Maria Molins, les regatistes Natàlia Via-Dufresne, Anna Corbellà, Eli Llargués i Mònica Azón, el Sr. Joaquim Fàbregas (Regidor de l’Ajuntament del Masnou), la Sra. Cristina Muñoz (Presidenta de la Fundació SOS), Adrián i Efrén (Chop Chop Riders), Laia Servera (Periodista de TV3 i sòcia del Club) i molts altres convidats que van ser rebuts pel President del Club Nàutic El Masnou, Sr Manel Freixa.

Abans de la projecció del film i després d’un breu parlament de benvinguda per part del Sr. Freixa i de la productora de Vértice 360 Cine, es va procedir a l’entrega dels premis als guanyadors de la regata de Vela celebrada pel matí (premis per cortesia de Helly Hansen), i posteriorment a la presentació dels projectes solidaris de la Fundació SOS i de Chop chop Riders que ja van donar pas a la projecció de la pel·lícula.

A l’acabar tots els assistents van coincidir en destacar el dramatisme de la història i la gran qualitat interpretativa dels actors.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E