OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
La sostenibilitat i la innovació seran les principals fites del Saló Nàutic de Barcelona
Publicada el 16/09/21
Activitats, Agenda Cultural, Agenda Nàutica, Sector nàutic,

 La 59è edició del Saló Nàutic de Barcelona tindrà lloc del 12 al 17 d’octubre en el Port Vell de Barcelona.

Una incondicional cita a tots els amants de la nàutic on coneixeran les últimes novetats i tendències del sector, amb la presència de les principals marques nacionals i internacionals.

 

El secretari general de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN) Carlos Sanlorenzo, destaca la “bona marxa del sector, que aquest estiu consolida el seu creixement com a opció de turisme segur, una alternativa d’oci que ha calat en la societat i continua atraient a nous aficionats que han trobat en la nàutica una experiència per a gaudir amb seguretat del temps lliure compartit en família, amb amics, etc. Ara és important recuperar el turisme nàutic internacional que confiem torni a navegar en les nostres costes aquest estiu i que a l’octubre vengen també al Saló Nàutic de Barcelona”.

 

Economia Blava i suport a l’Esport

El director Josep Antoni Llopart, ha manifestat que “el saló vol ajudar el sector a fer un salt imprescindible cap a la sostenibilitat i la protecció de la mar mitjançant la innovació i les noves tecnologies, i, aquesta, és una aposta que continuarem potenciant (més que mai) en les pròximes edicions”.

El Saló Nàutic posarà l’accent a fomentar la transició ecològica del sector a través de la innovació i l’economia blava, amb la mostra d’embarcacions i iniciatives sostenibles.

Igualment, organitzarà la tercera edició del Nautic Tech International Investment Fòrum, en el qual es donarà visibilitat a les startups més disruptives relacionades amb el món de la nàutica.A més, en l’espai de conferències Espai de Mar es donaran a conèixer els últims avanços en el camp de la innovació i la sostenibilitat en l’àmbit marí.

 

A més de totes les nàutiques, escoles i empreses que formen el nostre referent teixit nàutic, Port Masnou estarà present al stand del ACPET, Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, presentant el nostre model de port referent per a l’excel·lència en la gestió i rendiment mediambiental i l’ús de les últimes innovacions tecnològiques. Tots ells, gràcies al compromís diari de totes les empreses i usuaris del port, que treballen sota el ferm compromís de la protecció i preservació del medi ambient, i la transició a l’ús d’energies renovables

 

La nova edició del Saló Nàutic aplicarà el protocol de seguretat i prevenció anti-Covid 19 que Fira de Barcelona ha desenvolupat en col·laboració amb la consultora especialitzada en la gestió de riscos, Aon, i l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E