OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
No et perdis el Marina Day a Port Masnou!
Publicada el 07/06/19
Activitats, PortMasnou, Sector nàutic,

Demà 8 de juny es celebra l’esperat Marina Day, el dia de portes obertes del port, per al qual hem dibuixat una atractiva programació amb activitats per a tota la família.

D’una banda, durant tot el matí es realitzaran sortides a la mar d’una hora de durada en veler i zodiac des de les 10 del matí i fins a les 2 de la tarda (última sortida a les 13:00) per a totes les edats a partir de 3 anys.

També es duran a terme sortides en raquers d’una hora de durada, des de les 11 del matí i fins a les 2 de la tarda (última sortida a les 13:00) per a totes les edats a partir de 5 anys.

Per a aquestes dues activitats es recomana que tots els participants portin protecció solar, gorres i roba que pugui mullar-se.

També afegim en el programa del Marina Day unes portes obertes de la Creu Roja i dels equips de socorrisme del port, per tal que es vegi reflectit l’esforç i es mostri la important feina que realitzen diàriament a les nostres instal·lacions i fora d’elles.

ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MEDI AMBIENT

Per tal de celebrar de forma sostenible Marina Day, es proposen diverses activitats d’educació ambiental per a nens / es.

D’una banda, la realització d’un joc educatiu sobre el medi marí i la seva contaminació per tal de sensibilitzar sobre els ecosistemes marins. D’altra banda, un taller ambiental consistent en una manualitat relacionada amb la temàtica marinera; on els més petits podran crear els seus propis peixos a partir dels residus de plàstic per conscienciar sobre la problemàtica de la contaminació marina i l’abocament de residus al mar.

Totes les activitats estan dirigides a un públic familiar. Es farà passar una bona estona als participants visitar el Port Esportiu del Masnou per celebrar el Marina Day i, a més, podran endur-se un objecte molt original a casa seva.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E