OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Port Masnou, Punt d’Informació Turística oficial (PIT)
Publicada el 13/12/18
PortMasnou,

A finals de novembre, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va organitzar una sortida de coneixement del Maresme, en el marc del projecte Punts d’Informació Turística (PIT), com a darrera sessió de formació de l’any.

Després de la formació adient al personal de Port Masnou, aquest va ser reconegut com a Punt d’Informació Turística amb una placa oficial penjada a la porta de la oficina de Capitania.

Aquestes visites s’emmarquen dins del projecte de Punts d’Informació Turística, els participants del qual reben formació i, per últim, realitzen una sortida de coneixement del Maresme, en la qual visiten recursos turístics de la comarca per després poder-los recomanar als seus visitants. Cada any, la ruta és diferent per tal de conèixer els diferents recursos.

El president del Consorci, Joaquim Arnó, valora molt positivament aquestes sessions, que aconsegueixen «no només formar als assistents i fomentar la participació ciutadana, sinó també promocionar la Costa de Barcelona-Maresme i implicar als maresmencs i maresmenques».

Els Punts d’Informació Turística (PIT) és un projecte que neix de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i, en aquest cas, al Maresme està coordinat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El projecte té com a objectiu dotar les comarques de la província de Barcelona d’un major nombre de punts d’informació turística (siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar a aquest en la seva estada.

Enguany s’han acreditat 9 nous punts d’informació: Cabanes Dosrius, Bike Park la Poma de Premià de Dalt, Port del Masnou, Maresme Waves (El Masnou), Habitatge ús turístic Terrassa de Mar (El Masnou), Jalpí Aventura d’Arenys de Munt, Associació El Moll d’Arenys de Mar, Museu Arxiu de Calella, i l’Hostal Burriac d’Argentona. A més, s’han renovat un total de 54 empreses i serveis.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E