OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
PORT MASNOU REP UN ANY MÉS EL GUARDÓ BANDERA BLAVA 2017
Publicada el 04/06/17
PortMasnou, Sector nàutic,

galardon bandera azul port masnou 2017
Bandera Blava és un guardó a la qualitat ambiental, que es concedeix als ports esportius que realitzen un esforç especial pel que fa a la bona gestió del port i de la naturalesa circumdant i que proporciona als usuaris informació sobre qüestions ambientals.

Aquest any, Port Masnou ha tornat a rebre el reconegut guardó, ja que compleix amb tots els requisits que impera la Fundació Europea d’Educació Ambiental a tots els seus eixos: qualitat de les aigües, informació i educació ambiental, gestió ambiental, seguretat i serveis i instal·lacions.

Port Masnou informa a tots els seus usuaris sobre els ecosistemes i zones sensibles properes al port, així com la seva respectiva formació per relacionar-s’hi de manera responsable. També ha elaborat un pla i una política ambiental en referència a l’aigua, als residus i al consum d’energia i salut, per a poder oferir el millor servei amb la major seguretat.

Compta, a més, amb tots els equipaments de salvament i socorrisme, de primers auxilis i contra incendis, adequats per actuar davant de qualsevol imprevist, seguint sempre un pla d’emergència.

Són molts els requisits necessaris per a ser mereixedor d’aquest guardó. És per això que anunciem orgullosos que Port Masnou, complint tots els criteris requerits, ha estat premiat un any més amb aquest distintiu de qualitat.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E