OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
PORT MASNOU S’UNEIX A ANEN
Publicada el 11/02/21
Empreses, Prensa, Sector nàutic,

PORT MASNOU SE UNE A ANEN

Ens complau comunicar-li que Port Masnou s’uneix a ANEN (Associació Nacional d’Empreses Nàutiques)

ANEN integra a més del 90% del teixit industrial i empresarial de la nàutica d’esbarjo nacional, així com a diverses Associacions autonòmiques.

Exemple de la seva labor, és el recent Webinar que va organitzar ahir ANEN, sota el títol: Novetats legislatives en curs, una oportunitat necessària per a impulsar la nàutica d’esbarjo en 2021, en col·laboració amb la Direcció General de la Marina Mercant i en el qual van participar com a ponents el seu Director General, Benito Núnez Quintanilla, així com Julio Fuentes Gómez, Subdirector General de Normativa Marítima i Cooperació Internacional, Ana Núñez Velasco, Subdirectora General de Seguretat Contaminació i Inspecció Marítima, i Sonia Barbeira Gordon, Cap de l’Àrea funcional de nàutica d’esbarjo. Carlos Sanlorenzo, Secretari General de ANEN, va moderar i va conduir la trobada en línia que ha reunit a prop de 140 empreses.

Molts dels grans reptes del sector nàutic nacional s’han fet realitat fruit de la intensa labor institucional de ANEN.

Ens enorgulleix formar part de l’ampli teixit d’associats, sumant-nos a campanyes com #embarcate, jornades, webinars i noves accions que us anirem comunicant durant tot enguany, treballant al costat d’ells per a millorar i superar la difícil situació actual.

 

Sobre ANEN

Com a principal objectiu ANEN, des de la seva constitució en el 2006, té defensar els drets de tots els associats i del conjunt del sector davant les Administracions públiques i aconseguir el millor entorn legal, fiscal, laboral i administratiu que afavoreixi el desenvolupament de l’activitat empresarial i industrial del sector.

ANEN és membre de ple dret de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) i del Consell de la Mar de la CEOE, del Clúster Marítim Espanyol (CME) i de la fundació INNOVAMAR, a nivell internacional, ANEN està integrada en EBI (European Boating Industry) i en ICOMIA (Internacional Council of Marini Industry Associations), organitzacions més representatives de la nàutica d’esbarjo a Europa i en el món.

 


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E