OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Port Masnou, un fort compromís amb el medi ambient
Publicada el 20/08/18
PortMasnou, Valors,


Un any més, Port Masnou, recolza i es compromet amb el compliment una bona gestió mediambiental, seguint tots els requisits de sostenibilitat i qualitat que requereix un port esportiu.

Per això, ens enorgulleix rebre el distintiu Bandera Blava 2018, un guardó que s’entrega a aquelles entitats que realitzen un esforç especial per obtenir una bona gestió mediambiental, i per respectar la naturalesa i l’entorn. També es premia la bona comunicació i entrega d’informació sobre la matèria, així com el compliment d’una sèrie de requisits que concerneixen en l’educació mediambiental, la seguretat de les instal·lacions, el servei i la qualitat de l’aigua.

D’altra banda, per consolidar aquest compromís i filosofia, hem rebut la renovació de l’EMAS, una normativa europea que reconeix a aquelles organitzacions que implementen un correcte sistema de gestió ambiental i han adquirit un compromís de millora continua.

També es reconeix la definida política mediambiental del port, així com una Declaració Ambiental actualitzada a la web. Pots descarregar-la aquí. Destacar la implantació del sistema de qualitat ISO 9001 que verifica i reforça el model de gestió mediambiental de la nostra entitat.

Volem donar les gràcies a tot el personal i a tots els usuaris que col•laboren en aquesta millora i ètica mediambiental. Esperem, amb l’ajuda de tots, repetir l’any vinent!


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E