OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
PORT MASNOU ÉS VITAMINA BLAVA
Publicada el 07/07/20
Activitats, PortMasnou,

Els Ports de Catalunya presenten VitaminaBlava, la nova recepta per a gaudir del mar, la natura i tota l’oferta dels Ports Esportius en el meravellós entorn de la Costa Catalana, tot amb les màximes garantíes de seguretat. VitaminaBlava neix com a remei per alleugerir els efectes de l’actual crísi sanitària del COVID-19, els Ports de Catalunya són amplis espais a l’aire lliure on gaudir d’una variada oferta d’activitats nàutiques, esportives, gastronòmiques i d’oci per a tota la família.

Els Ports de Catalunya, a través de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), han adaptat a les seves instal·lacions un protocol de seguretat i higiene per a garantitzar el benestar dels seus usuaris, si sumem l’efecte del mar i la natura, els ports esportius es transformen en VitaminaBlava.

Què és VitaminaBlava i per a què s’utilitza? VitaminaBlava és l’energía necessaria per a gaudir amb seguretat del teu temps lliure, concentrada als Ports de Catalunya, espais a l’aire lliure en els que trobaràs un gran ventall d’activitats per a tots els públics.

Cada càpsula conté: mar, natura, espai, protecció, higiene, nàutica, esport, activitats, oci, gastronomía, cultura i molt més. Tot baix la supervisió i els protocols de seguretat dels Ports de Catalunya.

Consulteu als Ports de Catalunya abans de prendre VitaminaBlava.
• No hi ha límit de dosi.

• No hi ha límit d’edat.

• La tranquil·litat dels seus espais i la influència del mar la fan recomanable per a tothom.

• Indicada per a petits i grans.

• No oblideu portar la mascareta, mantenir la distància mínima de seguretat i rentar-vos les mans durant el seu ús.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E