OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Preparant-nos per un Marina Day immillorable
Publicada el 30/04/19
Agenda Cultural, Esdeveniments, PortMasnou,


S’acosta un dels dies més esperats de l’any a Port Masnou. El Marina Day, el proper dissabte 8 de juny, és la jornada de portes obertes dels ports esportius, un dia en què no cal tenir una embarcació per poder gaudir de l’amplia oferta d’activitats que presenten les nostres instal·lacions.

A Port Masnou estem preparant-nos per obrir les nostres portes a la localitat, amb activitats nàutiques, culturals i d’oci; i amb la millor oferta gastronòmica de la comarca. Els restaurants i establiments de les nostres instal·lacions romandran oberts: des de la millor cuina mediterrània, a marisqueries amb productes de qualitat, cuina oriental, italiana… des d’allò més tradicional a la cuina més avantguardista.

A més, també estem organitzant varies activitats nàutiques i d’oci per a tota la família, que anirem concretant a mesura que s’acosti la data.

Port Masnou és el nucli que manté la tradició marinera d’aquest municipi, comptant amb una important col·lecció d’embarcacions i una gran quantitat d’activitats nàutiques, que potenciarem i mostrarem al públic el dia 8 de juny.

No t’ho perdis. T’esperem al Marina Day.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E