OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Surt amb el teu vaixell a rebre a Dídac Costa aquest 25 de març
Publicada el 22/03/17
El Masnou, Restaurants, Sector nàutic,

didac costa llega a barcelona 25 marzo 2017
Dídac Costa, primer català en fer la volta al món a vela en solitari, arriba aquesta setmana a Barcelona. El regatista barcelonès, a bord del One Planet One Ocean, va completar aquesta dura regata el passat 23 de febrer després de 108 dies de navegació.

Amb motiu d’aquesta celebració, aquest dissabte 25 de març, la FNOB (Fundació Navegació Oceànica Barcelona), ha organitzat una emotiva recepció amb la previsió d’una nombrosa assistència d’embarcacions, d’aficionats i de públic.

El One Planet One Ocean té previst amarrar a la Base Oceànica de la FNOB a la nova bocana del Port de Barcelona, lloc on es va dur a terme la preparació de la seva embarcació, aquest dissabte a les 12h.

Prèviament, el vaixell de Dídac Costa recorrerà la costa catalana i no ho farà gaire lluny de terra, per tant, tots aquells que ho desitgin podran acostar-se a saludar.

Aquelles embarcacions que el vulguin acompanyar, ho podran fer. Es preveu que, en aproximar-se a Barcelona, s’aniran sumant més embarcacions a aquesta multitudinària benvinguda per fer homenatge al regatista català. Per temes de seguretat i permisos, la FNOB no pot autoritzar l’atracament en el seu moll més enllà de les embarcacions de la seva propietat: IMOCA One Planet One Ocean, IMOCA Mirabaud i les neumàtiques que ajudaran en la maniobra.

Aquest esdeveniment comptarà amb la participació dels Patrons de l’entitat (Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, Port de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona), així com amb les federacions de vela, clubs i escoles que han seguit la seva gesta i, en definitiva, tots aquells que han seguit dia a dia l’evolució de Dídac Costa durant la Vendée Globe.

Convoquem a tota la comunitat nàutica per tal de donar una merescuda benvinguda a Dídac Costa.
Us esperem aquest dissabte 25 de març a la Base Oceánica de la FNOB: Moll de Llevant, s/n, Barcelona.

Tags: socios,

PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E