OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
SIMULACRE DE VESSAMENT EN AIGÜES DE PORT MASNOU
Publicada el 03/03/22
PortMasnou, Servicios,

Ahir vam organitzar en les aigües del port un simulacre sobre una possible fuita i vessament de combustible.

Una possible situació que hem de dominar i saber coordinar entre el nostre equip de marineria, capitania i seguretat, per a controlar el vessament en el menor temps possible i reduir la seva incidència dins de les aigües del port, i per descomptat, evitant així la sortida del vessament a aigües obertes.

En aquesta ocasió es va comptar només amb mitjans propis del port, per a evitar una major afectació a l’usuari.

Amb aquest exercici no sols es dona compliment legal, sinó que a més serveix per a recodar els nostres protocols d’emergències i comprovar l’adequació dels equips que disposa el port davant accidents.

Una gran feina en equip, que ens ajuda a estar sempre preparats per a possibles incidències.

Aprofitem l’ocasió, per a recordar a tots els armadors i nàutiques, que el més important, és la prevenció i manteniment de les embarcacions, per a evitar incidents, i garantir la seguretat del medi ambient marí.
Us recordem que el port disposa a la vostra sencera disposició els mitjans adequats per al magatzematge de les aigües procedents de les sentines, així com aigües hidrocraburades, olis de motor i aigües grises, així com els residus perillosos que solen generar les embarcacions. (filtres d’oli, dissolvents, bateries, draps contaminats.)

 

 

 

 

 

 

 

 


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E