OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
T’informem de les activitats del Marina Day 2019
Publicada el 17/05/19
Agenda Cultural, Agenda Nàutica, El Masnou, Esdeveniments, PortMasnou,


S’acosta la festa dels ports esportius a El Masnou, el Marina Day, el dia 8 de juny. Una jornada de portes obertes en la que acostem el Port Masnou a la localitat i els seus visitants. El Marina Day vol apropar el ciutadà al mar i als ports; ja que son instal·lacions obertes a tothom on no fa falta tenir un vaixell per gaudir de la seva amplia oferta lúdic-esportiva.

Aquesta cinquena edició se centra en conscienciar al ciutadà en la reducció de l’ús del plàstic, especialment el d’un sol ús, organitzant activitats de conscienciació. És per això que, enguany, Port Masnou organitzarà a les seves instal·lacions activitats i tallers relacionats amb l’ús dels plàstics, el reciclatge i el mar.

A més, els visitants podran gaudir de les activitats que venim organitzant cada any. Gastronomia, cultura, oci i nàutica per a tota la família. El port oferirà sortides en veler i altres embarcacions en motor, en una oportunitat perfecte per visitar la costa del maresme i veure el Masnou des de l’interior del mar. També es podran realitzar sortides en raquers i vela lleugera per part del Club Nàutic Masnou.

Aquest any, afegim en el programa del Marina Day, unes portes obertes de la Creu Roja i dels equips de socorrisme del port, per tal que es vegi reflectit l’esforç i es mostri la important feina que realitzen diàriament a les nostres instal·lacions i fora d’elles.

Més informació
Us esperem el dia 8 de juny!

Tags: Marina Day,

PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E