OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Tot a punt per celebrar La Castanyada al Masnou
Publicada el 30/10/17
Agenda Cultural, El Masnou,


Diverses entitats i l’Ajuntament de El Masnou han organitzat un bon nombre d’activitats per viure intensament la celebració de La Castanyada d’enguany, d’aquest 31 d’octubre.

A partir de les 17 h de la tarda, a les pistes de Pau Casals, l’entitat Luz del Alba i l’Associació de Veïns del Masnou Alt proposen celebrar La Castanyada i Halloween amb una rua pel Masnou Alt, un concurs de disfresses i una xocolatada.

Els més joves tenen una cita a la Plaça d’Europa (port esportiu), que de 18 a 22 h, acollirà el Combat de Galls ‘Rhythm and Poetry’, un concurs on un grup de joves s’enfronten en una discussió dialèctica, utilitzant paràmetres de rap i amb un temps limitat.

També durant la tarda, a Ca n’Humet, l’Ajuntament del Masnou i Lleureka Projectes Educatius han preparat una castanyada per als més menuts, amb la visita de la Maria Castanyera, repartiment de castanyes i balls tradicionals.

Més entrada la tarda, a partir de les 19.30 h a la plaça d’Ocata, la Colla de Diables organitza una nova edició del Castanyot, on la tradició de les bruixes i bruixots es barreja amb la de Halloween. Hi haurà cercavila a partir de les 19.30 h, que acabarà a l’Altell de les bruixes, on continuarà la festa i es couran i repartiran les castanyes.

Castanyot
Recorregut cercavila: Inici a la plaça d’Ocata. Recorregut per Mestres Villà, Tomàs Vives, Sant Felip, Capità Mirambell i finalització a l’Altell de les Bruixes.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E