OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Un Marina Day 2019 d’èxit a Port Masnou
Publicada el 10/06/19
Activitats, PortMasnou, Sector nàutic,

Un any més, el Marina Day a Port Masnou ha estat una jornada plena d’activitats gratuïtes per a famílies del municipi, convertint les nostres instal·lacions en un espai de contacte directe amb el mar.

Port Masnou va centrar la seva activitat en el matí del dissabte 8 de juny, durant el Marina Day, moment en què hi va haver més concurrència i un ambient inigualable. A la plaça d’Espanya, vam instal·lar una carpa per a realitzar tallers mediambientals dirigits a infants, on els més petits van poder crear els seus propis peixos a partir de residus de plàstics com ara taps d’ampolla; per tal de conscienciar sobre la problemàtica de la contaminació marina i l’abocament de residus al mar.

També vam comptar amb la presència de la Creu Roja de Masnou-Alella-Teià promocionant la conscienciació ambiental. La campanya que proposaven consistia en la transmissió de material informatiu de tot tipus i en la possibilitat de realitzar un test per conèixer la teva petjada ecològica i, en funció dels resultats, rebre una sèrie de consells per millorar-la. A més, van portar un transport adaptat per fer una demostració del seu funcionament a tots aquells que ho desitgessin.

Les activitats amb més èxit van ser les sortides nàutiques que Port Masnou va proporcionar de manera gratuïta amb una inscripció prèvia. Durant tot el matí, adults i nens van poder gaudir de sortides en veler, en zodiac, en motora i en raquer per la costa de El Masnou, per a poder divertir-se en família.

La gran majoria de les sortides nàutiques tenien lloc a l’esplanada de Capitania on, des del passat divendres, ondeja la Bandera Blava 2019, garantía de la bona gestió mediambiental del Port Masnou.


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E