OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
Un Marina Day sostenible a Port Masnou
Publicada el 24/05/19
Activitats, Esdeveniments, PortMasnou,

Per tal de celebrar de forma sostenible el Marina Day, el dissabte 8 de juny de 2019 pel matí, es realitzaran diferents activitats d’educació ambiental per a nens/es.

D’una banda, es proposa la realització d’un joc educatiu sobre el medi marí i la seva contaminació per tal de sensibilitzar sobre els ecosistemes marins. D’altra banda, un taller ambiental consistent en una manualitat relacionada amb la temàtica marinera; on els més menuts podran crear els seus propis peixos a partir dels residus de plàstic per tal de conscienciar sobre la problemàtica de la contaminació marina i l’abocament de residus al mar.

Totes les activitats estan dirigides a un públic familiar. Es farà passar una bona estona als participants que visitin el Port Esportiu del Masnou per celebrar el Marina Day i, a més, podran endur-se un objecte ben original a casa seva.

TOTES LES ACTIVITATS NÀUTIQUES DEL MARINA DAY 

Tal i com vam anunciar, es realitzaran varies activitats nàutiques durant el matí del Marina Day. D’una banda, sortides a la mar d’una hora de durada en veler, zodiac des de les 10 del matí i fins les 2 del migdia (darrera sortida a les 13:00) per a totes les edats a partir de 3 anys.

També es duran a terme sortides en raquer d’una hora de durada, des de les 11 del matí i fins les 2 del migdia (darrera sortida a les 13:00) per a totes les edats a partir de 5 anys.

Per a aquestes dues activitats es recomana que tots els participants portin protecció solar, gorres i roba que pugui mullar-se.

Surt a navegar gratis durant el Marina Day realitzant la reserva prèvia a:
portmasnou@portmasnou.es

Tags: Marina Day,

PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E