OFICINES: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E

PORT MASNOU

el teu punt de partida, 365 dies

amb la major exposició d'embarcacions d'ocasió

les millors nàutiques, ofertes i serveis

INICIINSTAL·LACIONSSERVEISTARIFESLOCALITZACIÓNOTICÍESVAIXELLS D'OCASIÓ
VII Congrés Nàutic a Palma de Mallorca
Publicada el 28/02/19
Agenda Nàutica, Esdeveniments, Sector nàutic,


El Congrés Nàutic torna amb una nova edició a Palma de Mallorca els propers 14 i 15 de març, en la qual Port Masnou estarà present per conèixer les últimes decisions i notícies nàutiques i mantenir el contacte amb experts del sector.

El VII Congrés Nàutic comptarà amb el debat dels temes més candents que marcaran l’agenda 2019/2020 en l’esdevenir del sector de la nàutica d’esbarjo a Espanya: SOSTENIBILITAT, INNOVACIÓ, EMPRENEDORIA, CREIXEMENT i INTERNACIONALITZACIÓ.

INNOVACIÓ, que es reflecteix en la pròpia concepció del Congrés, amb un enfocament més digital encara, a la seva 7a edició, els continguts es poden consultar còmodament al mòbil mitjançant l’App que es pot descarregar des del web del Congrés
Les xarxes socials són altres dels punts forts de l’estratègia online de l’esdeveniment.

SOSTENIBILITAT, el Congrés serà el més respectuós amb el medi ambient, de totes les seves edicions. Des del propi emplaçament, el Palau de Congrés, un espai sostenible en si, concebut i condicionat amb materials respectuosos amb el medi ambient. També hi haurà sorpreses en aquest apartat que es reflectiran en la seva posada en escena.

EMPRENEDORIA, sempre donant suport als emprenedors, oferint-los un fòrum en el qual escoltar i debatre sobre noves idees de negoci amb experts, i aprofitar un extraordinari espai de networking en què es reunirà una àmplia representació de la comunitat nàutica.

CREIXEMENT, el Congrés ha anat reunint a un major nombre d’assistents, de sectors de la indústria i de l’empresa nàutica i ampliant la representació institucional, en cada edició.

INTERNACIONALITZACIÓ, que es plasma en l’Agenda amb les intervencions de representants de la indústria nàutica europea que exposaran iniciatives que s’estan duent a terme en països del nostre entorn per donar resposta a aspectes tan preocupants per al sector nàutic com és el reciclatge d’embarcacions a desús, entre d’altres.

Palma acull per tercer any consecutiu la cita empresarial i institucional de referència del sector nàutic i es convertirà un any més a la capital de la nàutica. En les seves dues últimes edicions, el Congrés va aconseguir reunir a més de 500 professionals del sector amb un grau de satisfacció excel·lent.

Més informació


PORT MASNOU · El Masnou ( 08320 ) Barcelona · OFICINAS: T (+34) 93 540 30 00 · portmasnou@portmasnou.es · 41º 28' 30" N / 02º 18' 47" E